Banner

Wandel vakanties

In 2018 biedt VakanShe een aantal compleet verschillend maar avontuurlijke en actieve wandel vakanties aan. De wandel vakantie in de Alpujarra neemt je mee naar Andalusië in Spanje: door een prachtige groene omgeving en langs eeuwenoude dorpjes. De wandelvakantie in Jordanie is een prachtige reis naar Petra en de Wadi Rum woestijn en de wandelingen in Nederland gaan door de natuur en mooie Nederlandse landschappen.

 

De Alpujarra is een prachtig natuurgebied in de Spaanse Sierra Nevada met vruchtbare, groene dalen en indrukwekkende, ruige bergen. De wandelvakantie in deze mooie regio is een actieve week weg, onthaasten in een wandel paradijs! Klik hier voor meer informatie:

 

De data voor deze reis zijn: 21 - 27 april en 21-27 october 2018

 

Wandelen in eigen land is leuk, mooi en afwisselend. We bieden een dagwandeling aan en een tweedaagse wandeling in het mooie Brabant. Een leuke manier om actief bezig te zijn, nieuwe vrouwen te leren kennen en te genieten van het moois dat Nederland te beiden heeft. Klik hier voor meer informatie

 

Op 2 juni is de dagwandeling en op 3 & 4 augustus de tweedaagse wandeling.

 

Jordanie is een fantastisch land voor cultuur en wandelen. Je kampeert in de Wadi Rum woestijn in een bedoeienen tent, je wandelt door Petra en ontdekt de interessante historie van deze oude stad en als afsluiter dobber je in de Dode Zee. Een diverse week in een super mooi en welkom land. Klik hier voor meer informatie.

 

De data voor deze reis zijn: 7-14 april en 20-27 oktober 2018.

 

Dajani_110513_091